Певицата провокира с дует с Боро ПървиШеговито прекръстиха Боро Първи

...
Певицата провокира с дует с Боро ПървиШеговито прекръстиха Боро Първи
Коментари Харесай

Тита възпя гърдите си, феновете я оплюха

Певицата предизвика с дует с Боро Първи


Шеговито прекръстиха Боро Първи на Криско Втори


Тита още веднъж провокира вълна от мнения с новата си ария, която бързо набра известност в ютуб. Този път множеството бяха негативни, защото дуетът на младата изпълнителка с Боро Първи ядоса даже и най-запалените почитатели на арендби музиката.

Песента им носеща звучното заглавие “Задната седалка ”, както и видеото към нея, провокираха вълна от рецензии, броени часове след формалната премиера в мрежата.

Особено зле се одобри осъществяването на Тита, която другояче е една от любимките на младото потомство. В “Задната седалка ”, влачейки се по пода нищожно облечена тя пее “Аз не съм със теб, аз съм с едни гърди напред, моите муцита танцуват все едно, че са балет. И се пляскат, и се шляпат като джапанка в асфалт. Даже твойта мокри пода, донесете й парцал. Това е стирка. С моя не си зет. Ти го натикам! Еднакви сме със тебе, без та*ак.

Според доста от почитателите Тита не я бива в рапирането и е много подправена. Критики отнесе и Боро Първи, който потребителите присмехулно прекръстиха на “Криско Втори ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР