Певицата Прея хвърли страшна бомба в предаването На кафе, където

...
Певицата Прея хвърли страшна бомба в предаването На кафе, където
Коментари Харесай

Прея ще вдига сватба

Певицата Прея хвърли страшна бомба в предаването " На кафе ", където разгласи, че сега е в развой на огледи за локация на предстоящата си женитба. Това изявление ненадейно изправи почитателите и медиите пред провокативен въпрос - какъв ще бъде ексцентричният избор на младата певица за специфичния ден.

Прея, която живее с приятеля си Евден Димитров от 2018 година, не жали думи, с цел да изрази своето отчаяние от мнението на някои хора, които се пробват да я убедят да има общоприета женитба. Тя разкри, че би била подготвена да се откаже от харесана локация, откакто се пробвали да я убедят да има общоприета женитба. " Дам, този човек е направил доста сватби, само че ние желаеме единствено една ", гневи се певицата.  

Това разобличаване акцентира, че Прея обръща особено внимание на своите стремежи и не се опасява да изрази характерността си, даже в случай че би трябвало да надвиши някои конвенции. Но признава, че е зодия Везни, а приятелят й -Близнаци, и надлежно са доста нерешителни във всяко отношение и по няколко пъти премислят нещата преди да вземат дефинитивно решение.

Приятелите на Прея към този момент показаха своята възбуденост и неспокойствие в очакване на булчинската рокля на певицата. Те нямат подозрение, че Прея ще ги изненада със своя ексцентричен жанр и неподражаема визия. Въпреки ексцентричните си хрумвания, Прея разкри, че въпреки всичко ще съблюдава традицията и ще заложи на белия цвят за роклята си.

Това съобщение от страна на Прея провокира голям интерес и неспокойствие измежду почитателите й. Мнозина с неспокойствие чакат да видят по какъв начин тя ще трансформира сватбения си ден в нещо неповторимо и ексцентрично. Независимо от ексцентричните си хрумвания, тя остава вярна на обичайния бял цвят за булчинската рокля. Въпреки всички спекулации, единствено времето ще покаже по какъв начин Прея ще направи сватбеният си ден паметен и друг от всички останали.

" Не съм от девойките, които се вълнуват и постоянно са си представяли да се видят като младоженка. С моя другар от дълго време сме минали на друго равнище, открили сме, че сме един за различен ", заключва тя.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР