Певицата Мария най-накрая проговори и в социалните си мрежи за

...
Певицата Мария най-накрая проговори и в социалните си мрежи за
Коментари Харесай

Мария с още разкрития за бруталния побой

Певицата Мария най-сетне проговори и в обществените си мрежи за побоя, на който е станала жертва. Певицата бе пребита от мъжа си във вторник, а все още е ясно, че Мирослав Соколов е оставен под домакински арест. 

По-рано изпълнителката на  " Най-добрият " бе разкрила, че се усеща добре, само че отхвърли да даде повече детайлности по отношение на разигралата се брутална сцена. 

Слуховете носят, че това даже не е първият път, в който Миро посяга на миньончето. Според техни познати той даже си разрешавал да заплашва с револвер звездата и да й насочва закани за ликвидиране. Именно такова е и дефинираното обвиняване против него - за закана за ликвидиране и нанесена телесна щета.

Мария реши да проговори за кошмара,  през който е предходна и в профила си. Там тя срещна голяма поддръжка от феновете си. 

Ето какво тъкмо написа фолкпевицата в обществената мрежа:

" Благодаря ви! Обичам ви! Искам да ви веселя, да ви срещам и да се забавляваме дружно! Да върша красиви планове и обичани песни към този момент повече от 20г. за вас! Много неща са зад тила ми с които съм горда, за други нямам място в сърцето и не си ги и припомням! "

Отдолу лавинообразно стартират да се натрупат мнения. Сред хората, които са реагирали на случилото са колежките й Преслава, Таня Боева Ася Капчикова, Ивайла Бакалова, Светлана Гущерова, Хриси Парова, Галя от „ Сатен “, Лияна, Теди Цветкова, Галин, Анелия и Николета Лозанова.

" Е Мария уповавам се да намериш любовта още веднъж. И аз съм била жертва на принуждение и недей не помни че единствено мощните го признаваме! Слабите ги тъпчат и ги убиват даже! Браво на тебе! ", пише почитателка на Мария, а тя на собствен ред й дава отговор със сърце.

" Ти си жена и майка на първо място! Не позволявай на никой да те унищожи! ", гласи различен коментар на фенка. Ето и още няколко от тях:

" Бъди несломима и постоянно по този начин специфична, сияйна и усмихната "

" Мила Мария и аз съм била жертва на принуждение! НАПРЕД И САМО НАПРЕД, момиче! "

" Когато една врата се затваря, други по-хубави ще се отворят, любовта не боли, всичко друго е симулация на обич "

" Мария, ти си жена! Трябва да бъдеш обгрижвана и обичана! Пожелавам ти го! "

" Ах, Мария, научи урока и стъпи върху него, ти си самоуверено момиче и с това ще се оправиш "

Постът на певицата събира към този момент 50 000 лайкове в поддръжка, което е извънредно огромна интеракция за броя на почитателите й.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР