Певицата Малката, която до сравнително скоро беше известна като Ванеса,

...
Певицата Малката, която до сравнително скоро беше известна като Ванеса,
Коментари Харесай

Потрес! Малката обяви конкурс, наградата - повече от смехотворна

Певицата Малката, която до относително скоро беше известна като Ванеса, пусна нова ария преди ден-два. Песента е типично в неин жанр и към този момент катери trending-а на YouTube.

И както всякога, когато пусне ария, тя заля Instagram със наличие. Малката пусна част от клипа във фийда си, качи визии от клипа, клипчета от участия и какво ли още не. Не че нещо, само че просто другояче от началото на годината беше качвала тъкмо 3 фотоси в обществената мрежа. 

Виж още: Раздяла ли?! Тита и Недко - все по този начин влюбени, певицата подсети за връзката си 

Но по-интересното е на стори. Там тя разгласи конкурс с меко казано смехотворна премия. " Искам да направя нещо за вас, с цел да направя някой толкоз благополучен, колкото съм аз ", стартира обещаващо Малката, а ние затаихме мирис.

Всъщност тя желае от почитателите си да запишат видео с част от песента, да я тагнат и несъмнено да сложат линк към песента (защото тези гледания не се вършат току така). А премията... ще бъдат цели 15 минути с нея, само че виртуално. 

Виж още: Криско побесня и скочи на тарикатите: Не сте герои, като лъжете! 

Изкушаващо, нали? И ние колкото да се сдържаме да не стартираме да се снимаме с въпросната ария. Сещаме се и за други звезди, които са разгласявали сходни награди. Като Майкъл Джексън, Мадона, Лейди Гага. Е, очевидно Малката е на правилото fake it till you make it.

Изображение: https://www.instagram.com/malkata.official/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР