Певицата Луна и бивш кандидат за президент предизвика фурор с

...
Певицата Луна и бивш кандидат за президент предизвика фурор с
Коментари Харесай

Луна е с Янев

Певицата Луна и някогашен претендент за президент провокира възторг с появяването си на старта на партията на Стефан Янев.

Стефан Янев сътвори партията си „ Български напредък “ на учредително заседание в НДК. Бившият длъжностен министър председател и министър на защитата в кабинета „ Петков “ предстоящо оглави новата политическа групировка.

В изпълнителния ѝ съвет Георги Самандов, Виолета Комитова, проф. Даниела Дашева, Николай Коев, Елена Цонева – бизнесмен и предприемач, Емилияна Попова – някогашен прокурор, Надежда Самарджиева - юрист, Николай Бабуров – предприемач и инженер по обучение.

Хитът на откриването обаче беше фолк певицата и някогашен кандидат-президент Луна.

„ Бях там, тъй като цяла София приказва, че точка първа от програмата им ще бъде ЗАКОН ЗА ЛУСТРАЦИЯТА, и най-сетне България ще тръгне по либерален път на развиване. Това е моята цел и стратегия за всички мои сегашни и бъдещи изяви. Ще поддържа всеки, който сложи ЛУСТРАЦИЯТА на дневен ред. Не може най-бедната и корумпирана страна в Европа да няма закон за ЛУСТРАЦИЯ “, изясни тя наличието си с пост в обществените мрежи, съобщи Трибюн.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР