Мрежата за обмен на информация за свидетелства за управление на

...
Мрежата за обмен на информация за свидетелства за управление на
Коментари Харесай

МВР вече обработва заявленията за шофьорски книжки, проблемът е о...

" Мрежата за продан на информация за свидетелства за ръководство на МПС сред страните членки на Европейския съюз - RESPER, към този момент работи ", написа Стоянов. 

Утре няма да се работи с жители, само че ще се обработват подадените заявки - ускорени и бързи услуги, които са 3600. Така хората ще могат да получат новите си шофьорски книжки в първите дни на новата седмица.

 

Възможни са усложнения с издаването и замяната на шофьорските книжки у нас, предизвестиха от Министерство на вътрешните работи преди дни, като прецизираха, че става въпрос за ускорената и бързата услуга.

 

От централата на EUCARIS осведомят за механически проблеми в мрежата за продан на информация за свидетелства за ръководство на МПС сред страните членки на Европейски Съюз - RESPER.

 

От Министерство на вътрешните работи прецизираха тогава, че затова краткотрайно са затруднени, в това число в България, част от процедурите - ускорена и бърза услуга - за издаване и подмяна на шофьорска брошура, защото за всички консуматори е недостъпно осъществяването на информации в RESPER.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР