Певицата Ивана спаси колегата си Аристос от сигурно падане в

...
Певицата Ивана спаси колегата си Аристос от сигурно падане в
Коментари Харесай

Ивана спаси колега от падане в басейна

Певицата Ивана избави сътрудника си Аристос от несъмнено рухване в басейна и то вечерно време пред стотици погледи. Кипърският реализатор насмалко да стане за смях, само че би трябвало да целува ръка на изпълнителката на " Като на 17 ". 

„ При нас постоянно е занимателно “, твърди самата тя. Но надали му е толкоз занимателно и на Аристос, който събра всички погледи и подигравателни усмивки. 

Случката, при която кипърският реализатор за малко да цопне в басейна с облекла, се случва на общото му присъединяване с Ивана в комплекс на морето. По време на взаимното им осъществяване на гръцкия шлагер Na M` Agapas момчето залита към басейна, който е директно до тях. Спъва се в ръба на дребна каменна стена. Благодарение на бързите рефлекси на Ивана обаче Константину бе избавен от намокряне във водата в пиковия миг на вечерта.

По-късно към този момент той гледа на тази обстановка с подигравка и даже показа клип, с цел да се посмеят и почитателите му в обществената мрежа. „ Паднах в басейна? Вижте кой ме избави “, написа той под фрагмента. Ивана също не пропусна да показа момента.

Виж видеото ТУК!

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР