Певицата и актриса Лейди Гага "изригна" срещу социалните медии, наричайки

...
Певицата и актриса Лейди Гага "изригна" срещу социалните медии, наричайки
Коментари Харесай

Лейди Гага: Социалните медии са тоалетната на интернет

Певицата и актриса Лейди Гага "изригна " против обществените медии, наричайки ги "тоалетната на интернет " поради това, че популяризират погрешни клюки за сантиментална връзка сред нея и Брадли Купър.

Отношенията сред певицата и артиста и режисьор са една от най-обсъжданите тематики в обществените медии след отминалата преди броени дни гала за премиите "Оскар ". На шоуто Лейди Гага и Брадли Купър извършиха хитовото си парче "Shallow " от кино лентата "Роди се звезда ". Вместо обаче да разискват оценката, което песента завоюва, потребителите се заеха да нищят прочувственото осъществяване на двойката. Според мнозина то е удостоверение за сантименталните връзки сред Лейди Гага и Брадли Купър, освен това демонстрирано "под носа " на Ирина Шейк - половинката на артиста и майка на съвсем 2-годишната му щерка.

Помолена да обясни слуховете като посетител в шоуто на Джими Кимъл, Лейди Гага отвръща: "Първо, почтено казано, обществените медии са тоалетната на интернет. Това, което се прави с поп културата, е ужасяващо. Хората стават очевидци на обич и познайте какво - това е, което искахме да видят. Това е любовна ария. Филмът "Роди се звезда " е любовна история ".

Лейди Гага упорства, че с екранния ѝ сътрудник в музикалната драма, който е и неин режисьор, са пресъздали песента в облиците на персонажите си Али и Джак, тъй като и двамата са актьори, искащи да поднесат най-хубавото допустимо осъществяване.

"От тази позиция беше значимо и да сме свързани от самото начало. Когато изпълняваш любовни песни, искаш хората да се усещат по този метод. Аз съм създател. Мисля, че си свършихме добре работата ", добавя Лейди Гага.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР