Певицата и актриса Дженифър Лопес ще представи новото си парче

...
Певицата и актриса Дженифър Лопес ще представи новото си парче
Коментари Харесай

​Дженифър Лопес ще представи новата си песен на наградите за латино музика

Певицата и актриса Дженифър Лопес ще показа новото си парче на идната гала за премиите за латино музика на сп. " Билборд ", заяви Юнайтед прес интеренешънъл.

 © Българска телеграфна агенция / Архив
В изказване на телевизия " Телемундо ", която излъчва наградното шоу, се показва, че 48-годишната Лопес ще се показа със " особено осъществяване ". Почитателите на латино дивата чакат това да бъде сингълът, над който по-рано през годината Дженифър Лопес заяви, че работи с рапърката Карди Би. Младата звезда на рапа е измежду авансово оповестените реализатори на наградната гала.

По-рано беше обявено, че със свои осъществявания ще се показват също Рики Мартин, Деди Янки, Луис Фонси, Осуна, Бед Бъни, София Рейес. Наградите за латино музика на сп. " Билборд " ще бъдат раздадени на гала в Лас Вегас на 26 април. " Мана " - една от най-известните латиноамерикански групи в света, ще бъде удостоена с приз за изцяло творчество.
 Връзката сред Дженифър Лопес и Алекс Родригес се Връзката сред Дженифър Лопес и Алекс Родригес се "задълбочава "
Приближени на Дженифър Лопес и някогашният бейзболен състезател Алекс Родригес споделят, че двамата стават "все по-сериозни един към различен ". Певицата даже към този момент...
 Дженифър Лопес, Адел и Риана - най-добре облечени на премиите Дженифър Лопес, Адел и Риана - най-добре облечени на премиите "Грами " (СНИМКИ)
Дженифър Лопес, Адел и Риана привлякоха най-вече позитивни мнения от стилните експерти след церемонията по връчване на премиите "Грами ". И тр...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР