Певицата и актриса Джанел Моне най-после проговори за сексуалността си,

...
Певицата и актриса Джанел Моне най-после проговори за сексуалността си,
Коментари Харесай

Джанел Моне се обяви за пансексуална

Певицата и актриса Джанел Моне най-сетне проговори за сексуалността си, откакто дълго време избягваше отговора на този въпрос.

Джанел разкри пред списание Rolling Stone, че се самоопределя като пансексуална.

В предишното си тя има връзки като с мъже, по този начин и с дами. Първоначално тя се е индентифицирала като бисексуална. “Но по-късно попаднах на определението пансексуален и си дадох сметка, че това ме разказва доста тъкмо. (Пансексуалността се дефинира като полово предпочитание, което не е дефинирано по пол – бел.ред.) Отворена съм да узнавам още и още за това коя съм”, споделя Джанел.

Дълго време Джанел Моне отхвърляше да се дефинира обществено. На въпроса дали избира мъже или дами, отговаряше: “Срещам се единствено с андроиди”.

Джанел споделя, че желае новият й албум Dirty Computer да помогне и на други младежи да направляват процеса на опознаване на себе си.

“Искам младите девойки, младите момчета, гей, хетеро, пансексуални, всички, които срещат компликации във връзка с своята половост, всички, които се усещат измъчвани за това, че са неповторими по своята човешка същина, да знаят, че ги виждам.” – споделя Джанел. “Този албум е за вас. Бъдете горди със себе си”.

Източник: Missbloom.bg
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР