Певицата Дуа Липа и малкият брат на Джиджи и Бела

...
Певицата Дуа Липа и малкият брат на Джиджи и Бела
Коментари Харесай

Дуа Липа не се страхува да бъде секси

Певицата Дуа Липа и дребният брат на Джиджи и Бела Хадид биват забелязвани постоянно дружно, само че никой от тях не е удостоверил връзката им още.

Французойките го назовават “ Le Smoking ” – гащеризона вид костюм, който Дуа Липа избра за концерта във връзка Amazon Prime Day. Тази кройка постоянно може да наподобява неестествено на тялото, само че певицата съумя да го носи напълно сполучливо. Фигурата й пасна на изрязаното деколте и сътвори доста секси резултат.

Целият костюм беше отрупан с черни пайети със единствено няколко сатенени елементи, които придадоха на визията комплектност. Към роклята звездата добави изчистени токчета и черен чорапогащник на точки. Опушеният грим пък единствено усили сексапила на визията. (Разгледайте повече фотоси от визията в галерията)

 Дуа Липа не се опасява да бъде секси

След концерта тя беше забелязана за следващ път с Ануар Хадид. Камерите улавят интимни моменти сред двамата към този момент няколко седмици. Никой от тях не удостоверява връзката им, само че по всичко проличава, че двамата са дружно.

Преди това Дуа Липа беше в дългогодишна връзка с Исаак Карю, само че връзките им не бяха постоянни и те постоянно късаха и се събираха още веднъж.

Снимки: Profimedia

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР