Певицата Джанет Джексън за пръв път проговори за своята борба

...
Певицата Джанет Джексън за пръв път проговори за своята борба
Коментари Харесай

Джанет Джексън: С Майкъл цял живот страдахме от депресия

Певицата Джанет Джексън за пръв път проговори за своята битка с дълбоката меланхолия, която била последица от възприятието за непълноценност в детството ѝ, а също по този начин подбудена от расизма и сексизма в американския шоубизнес.

Пред списание Essence 52-годишната звезда изяснява, че за пръв път се почувствала щастлива, когато родила първото си дете през 2017 година

Певицата, която се популяризира през 80-те разкри, че откакто навършила 30 години ѝ било извънредно тежко.

"Беше тежко да се боря с заболяването. Можех де прекарам целия си живот, анализирайки извора на моята меланхолия, " споделя тя в изявлението, представена от БЛИЦ.

"Причината да имам толкоз малко самочувствие произлиза от възприятието за непълноценност в детството ми. Това възприятие може да е обвързвано с задачите, които човек си слага, само че мъчно реализира. Имаше и редица проблеми, свързани с расизма и сексизма, " споделя тя и прибавя, че депресията е доста страшна болест.

По-младата сестра на Майкъл Джексън, който също по този начин страдал от меланхолия, се завърна на сцената през 2015 година и тогава разгласи, че желае да сътвори семейство. Тогава през 2017 година роди сина си.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР