Певицата ДесиСлава и боксьорът Благой Найденов признават пред списание LOVE

...
Певицата ДесиСлава и боксьорът Благой Найденов признават пред списание LOVE
Коментари Харесай

ДесиСлава и Благой: Очакваме момченце, което ни е Божи дар

Певицата ДесиСлава и боксьорът Благой Найденов признават пред списание LOVE style в първото си и само взаимно изявление, преди да станат родители, че наследникът им би трябвало да се роди през януари.


„ Бебето ни беше планувано. Истината е, че аз имах гинекологичен проблем. Не беше доста сериозен, само че трябваше да се направи
намеса, с цел да мога да забременея обикновено. Процентът това да се случи обаче беше най-малък. По тази причина, когато се случи, за мен беше ненадейно. Дори лекарите ми даваха 1-2 % късмет да стане. Нашето бебе в действителност е Божи подарък!, разкрива пред списание LOVE style ДесиСлава.

Благой научил, че ще става баща в Куба, където бил на лагер, на рождения ден на своя татко.



Бебето им би трябвало да се появи на бял свят в частна болница, а Деси желае това да се случи по натурален метод. Боксьорът е безапелационен, че ще участва на самото раждане.

„ Засега информацията ни е, че ще имаме момче. Честно да си призная, леко се разочаровах, само че в този момент към този момент даже си мисля, че е по-добре”, изяснява певицата.

Благой няма желания за пола, само че защото обичаната му и неговите родители желали момиченце, с Деси ще работят и за второ дете.

Влюбените споделят, че първата им среща била на кино, след което се видяли още няколко пъти и усетили, че сред тях има привличане.

„ Коментарите за разликата във възрастта ни не са ми се отразили по никакъв метод. Дори не помня, че тя е по-голяма от мен. Родителите ми я одобриха доста добре. Обичат я доста, за тях тя е част от семейството”, изяснява спортистът.

Деси и Благой към този момент не мислят да подвигат женитба, тъй като считат, че тя не е от голяма важност, с цел да щастливи хората.

Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР