Певицата Бритни Спиърс за пореден път просто взриви социалните мрежи,

...
Певицата Бритни Спиърс за пореден път просто взриви социалните мрежи,
Коментари Харесай

Бритни Спиърс взриви мрежата с чисто гола снимка

Певицата Бритни Спиърс за следващ път просто взриви обществените мрежи, като реши да пусне своя чисто гола фотография. 

Блондинката не показва нито грам срам на фона на нещата, които споделя в записките си " Жената в мен ". Там тя приказва за Господ и по какъв начин се е докоснала до него, само че уви, в обществените мрежи държанието й е много надалеч от библейското. 

Спиърс сподели за следващ път голото си тяло или както би споделила родната ни певица Ивана - " Ще остана единствено по парфюм ". Естествено мненията под фотоса бяха много разнопосочни и до момента в който едни хвалеха Спиърс и метода, по който наподобява, други се възмущаваха и призоваваха някой да й помогне, тъй като психическото й положение не е добре.

Междувременно 41-годишната американска певица Бритни Спиърс разказа в записките си „ Жената в мен “, че един път почувствала нещо неземно, до момента в който карала през пустинята на Аризона. 

Певицата си напомня това злокобно възприятие като Бог, висша мощ или паранормално прекарване.

Спиърс споделя, че възприятието я е обхванало, до момента в който е препускала през пустинята в кабриолет с приятеля си, с цел да се възвърне от аборта и раздялата си с Джъстин Тимбърлейк при започване на 2000-те, пише TMZ.

В дълго чаканите си записки Бритни споделя, че раздялата я предиздвикала да се почувства като прокълната и певицата се преместила в Аризона с другар, който също преживявал разлъка по това време.

Знаменитостта споделя, че небето над тях е било цялостно със звезди и те са карали с наведено тяло, вятърът духал в косите им, когато „ я обхвана злокобно възприятие “, описвайки го по-късно като „ надълбоко красиво, неземно и унизително “.

Тя споделя, че съвсем попитала приятеля си дали има вяра в извънземни.

Бритни споделя, че е " замълчала и останала с възприятието за дълго време ", до момента в който приятелят й не попитал: " Можеш ли да го почувстваш? Какво е това? "

Въпреки че Бритни не може да дефинира какво са почувствали там в пустинята онази нощ, тя споделя: „ Почувствахме го в този миг, тъй като имахме потребност от това. Бяхме толкоз духовно отворени и толкоз сурови. Това ни сподели, че има освен това, тъкмо това, което можехме да забележим ", написа още jenata.blitz.bg.
                             
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР