Певицата Биляниш си направи реконструктивна операция на зърната при известен

...
Певицата Биляниш си направи реконструктивна операция на зърната при известен
Коментари Харесай

Биляниш легна под ножа, ето защо

Певицата Биляниш си направи реконструктивна интервенция на зърната при прочут хирург у нас. Тя е останала удовлетворена от доктора и клиниката, защото всичко минало по проект, без проблеми и самата тя се усеща добре. 

" Всичко е наред, не писах за това, тъй като е по-женска тематика. Не съм си слагала импланти. Самите зърна ми се бяха трансформирали и аз си ги реалокирах. След раждането гърдите ми се бяха трансформирали и по тази причина взех решение да се подложа на тази интервенция “, сподели изпълнителката пред " Телеграф “.

Само 15 минути след интервенцията певицата написа в обществените мрежи, че не е усетила никакви болки и отива да обядва. Броени дни след интервенцията Лазарова отива на присъединяване в Сливен, с цел да зарадва обичаните си почитатели с хитовите си части. " Нямам самообладание да ви видя и да си пеем “, сподели хубавицата на феновете си в персоналния й профил. Сред тях е най-новата й ария " Искам “, която за няколко месеца направи над един милион гледания в музикалната мрежа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР