Певицата Били Айлиш представи неиздавана песен по време на шоуто

...
Певицата Били Айлиш представи неиздавана песен по време на шоуто
Коментари Харесай

Били Айлиш изненада феновете си с неиздавана песен

Певицата Били Айлиш показа неиздадена ария по време на шоуто си в Манчестър във вторник вечерта, съобщи ДПА.

Мегазвездата на поп музиката зарадва почитателите си с осъществяване на парчето "TV " дружно с брат си Финиъс О'Конъл , който е негов съавтор, в градската зала "Ей Оу Арина ".

Шоуто в Манчестър слага началото на поредицата концерти от турнето на Били Айлиш във Англия, което включва спирки в Лондон, Глазгоу, Бирмингам. Това е първата изява на Айлиш в Обединеното кралство след присъединяване й на фестивала в Рединг през 2019 година 20-годишната изпълнителка също така е измежду хедлайнерите на идния през месеца летен фест Гластънбъри.

Певицата и брат ѝ извършиха бавната меланхолична ария седнали на столове, до момента в който Финиъс свиреше на акустична китара.

"Това е нещо, което преди малко написахме и просто искахме да изсвирим за вас " , споделя Били Айлиш на публиката във видео, споделено в обществените мрежи.

Песента наподобява препраща към скорошни събития в Съединени американски щати, в това число многомилионния развой за клюка на Джони Деп против някогашната му брачна половинка Амбър Хърд.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР