Певицата Били Айлиш оглави класацията на "Билборд" за албуми с

...
Певицата Били Айлиш оглави класацията на "Билборд" за албуми с
Коментари Харесай

Били Айлиш оглави класацията на Билборд за албуми

Певицата Били Айлиш оглави класацията на "Билборд " за албуми с най-новата си тава под надслова Happier Than Ever.

Записът, който беше пуснат на пазара на 31 юли е вторият студиен албум на 19-годишната певица, като в него доминира ретро стилър, с присъщия за певицата шепот. Освен това в него Били Айлиш минава от фънк през боса нова, софт рок, хавайски ритми, електро и типичен поп.

Веднага след излизането му той се одобри извънредно добре от меломаните, а продажбите му в седмицата, завършила на 5 август, се равняват на 238 000 еквивалентни единици.Албумът зае мястото на тавата F*ck Love на 17-годишния Кид Ларой, която в този момент зае сребърната позиция в чарта с 65 000 еквивалентни единици. Трето място пък зае Sour на Оливия Родриго, който пада с една позиция надолу. 18-годишната певица заема челни позиции в класацията към този момент единадесет седмици.

Четвърти с 55 000 еквивалентниединици се подрежда албумът Welcome 2 America на починалия артист Принс. Той е записан още през 2010 година, само че е публикуван на 30 юли тази година - 5 години след кончината на артиста. В първата петица на класацията за албуми на "Билборд " е и Planet Her на Доджа Кет. Тавата тази седмица пада с две позиции.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР