Певицата Андреа лъсна на скандална снимка, на която е чисто

...
Певицата Андреа лъсна на скандална снимка, на която е чисто
Коментари Харесай

Андреа чисто гола във ваната за Св. Валентин, копира Габровска

Певицата Андреа лъсна на скандална фотография, на която е чисто гола във ваната. Русото прелъщение на фолка очевидно е решила да бъде конкуренцията на колежката си Галена, която се прочу след едно такова домашно порно от ваната и конкуренция на родната порнозвезда Диана Габровска.

Бившата половинка на боксьора Кубрат Пулев без срам се развя както майка я е родила и даже си призна, че има профил в Only Fans, където има доста повече такива фотоси и по избор на потребителите би направила още.

Кариерата на певицата в последните години тотално замря, а държанието й е под всякаква рецензия. Когато въпреки всичко се уреди с присъединяване, певицата се излага и никой не повтаря да я предложения още веднъж.

Тя към момента не може да преживее раздялата с Кобрата и продължава да страда и да унищожава живота и кариерата си. " Той я унищожи, на никой не поисквам такава токсична връзка. Но тя в действителност го обича, все пак ", издава пред БЛИЦ непосредствен другар на чалга фурията.

Андреа се пробва да прикове медийното внимание с голи фотоси, само че единственият й приход сега е от платената платформа Only Fans, където й се заплаща за еротично наличие.
създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР