Певецът Влади Ампов-Графа от 11 години е щастлив със съпругата

...
Певецът Влади Ампов-Графа от 11 години е щастлив със съпругата
Коментари Харесай

Графа трудно свалил жена си

Певецът Влади Ампов-Графа от 11 години е благополучен със брачната половинка си Мария и има един от най-стабилните бракове в шоубизнеса. Пред водещата Диана Любенова треньорът в „ Гласът на България “ изясни, че в лицето на половинката си е видял нещо по-специално от дамите, с които се е срещал досега и точно това го е предиздвикало да се влюби в нея. Признава обаче, че да я завоюва напълно не е била лесна задача. „ Не се получиха незабавно нещата.

В началото имаше отдалеченост от нейна страна, може би не ми е вярвала, тъй като съм обхванат от женско внимание. Въпреки че беше по този начин, за мен тя беше по-специална. Когато в последна сметка ми се довери, нещата станаха “, описа Графа. За него Мария споделя, че е „ рядка порода - любящ брачен партньор и татко, правилен другар и заплеснат като всеки актьор “. Певецът не крие, че в действителност е заплеснат, защото съзнанието му непрестанно се рее някъде.

Дори децата му се шегували с него. Щастлив е, че в последните години сполучливо съумява да балансира сред кариерата и фамилията. „ Работя в къщи повече, по този начин не изгубвам тези скъпи години, когато децата ни порастват. Щастлив съм, че съумявам да направя този баланс “, споделя артистът. И тази година той е треньор в най-голямото музикално риалити у нас „ Гласът на България “, което започва след броени дни в ефира на bTV – на 18 февруари.

Признава, че борбите сред него и останалите треньори тази година ще са зрелищни. „ Развихрих се “, през смях споделя Графа. „ Забавно е, като екип обаче сме доста стиковани. Приятели сме, даже и да се бием за някой участник “, споделя още артистът. Преди няколко дни и колежката му Камелия загатна, че в идния пети сезон на шоуто войната за нов глас е напряко жестока.

Източник: БЛИЦ
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР