Певецът Стефан Илчев, който в началото на лятото се фръцна

...
Певецът Стефан Илчев, който в началото на лятото се фръцна
Коментари Харесай

Обиденият на България Стефан Илчев подви опашка

Певецът Стефан Илчев, който при започване на лятото се фръцна и съобщи, че е афектиран на България, тъй като не прави оценка великия му гений, продължава да си седи у нас, само че с подвита опашка.

Нежният артист непрекъснато качва фотоси в обществените мрежи и от профила му се вижда, че е в родината си. Илчев е отскочил до Италия при започване на септември, когато на деня на Съединението на България е веселил българите в Милано.

„ След първият концерт в Милано. Щастлив съм. Благодаря за поканата на генералният ни консул в града, Таня Димитрова! ” – написа разчувстваният Стефан, който е объркал и късия член с цялостен, очевидно от страсти.

През лятото имитаторът на Лили Иванова гордо съобщи пред Мариян Станков - Мон Дьо, че е доста издирван в чужбина и ще гради кариера в Италия. За 3 месеца 40-годишният артист може да се похвали единствено с едно непретенциозно присъединяване пред българската общественост на Ботуша и с това се изчерпват изявите му, само че най-малко до момента в който е бил в Милано е направил над 100 фотоса, които от време на време пуска в инстаграм и милее за странство, където очевидно е бил оценен, само че не и у нас.

Наранената нежна душа продължава да пее у нас, само че когато го поканят да е подгряващ артист на някой прочут земляк, тъй като самичък не може да събере аудитория, и не стопира да се оплаква, че не е оценен в родината си.

 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР