Певецът Роби Уилямс уверява, че извънземните са го избрали за

...
Певецът Роби Уилямс уверява, че извънземните са го избрали за
Коментари Харесай

Цената на славата: Извънземни искали Роби Уилямс да бъде техен посланик на Земята

Певецът Роби Уилямс твърди, че извънземните са го избрали за собствен делегат, написа „ Айриш остарял “. Той твърди, че е имал няколко срещи с извънземни и един път видял НЛО толкоз близо, че можел да го удари с „ топка за тенис “.

50-годишният музикант счита, че ползата от извънземни се дължи на славата му. Според него те желаят той да бъде техен дипломат на Земята.

Певецът сподели още, че по време на записа на песента за контакт с извънземни „ Аризона “ в студиото се появила „ златна топка от светлина “. Уилямс счита, че извънземна цивилизация желае да употребява славата му, с цел да опише на света за живота на други планети: „ Току-що написах ария, наречена " Аризона " и е за контакт с извънземни. Стоях на балкона, играех го и имаше огромна златна топка от светлина - мислехме, че е Венера или Марс или нещо сходно. След това песента спря и тя изчезна. Но по-късно още веднъж включихме Аризона и тя се върна. Това се случи четири пъти “.

Уилямс живее в Лос Анджелис от към 15 години със брачната половинка си Айда Фийлд и четирите им деца.

По думите му множеството му срещи с извънземни се състояли в покрайнините на този град. „ Едва когато отидох в Лос Анджелис, осъзнах, че тук има някакви енергийни вихри, това беше доста странна земя “, сподели Уилямс.

По-рано известният илюзионист Ури Гелър съобщи, че работи за Централно разузнавателно управление на САЩ и упрекна Министерството на защитата на Съединени американски щати, че лъже за извънземни технологии. Магьосникът, прочут с огъването на лъжици, твърди, че персонално е виждал и боравил с парчета от НЛО в лаборатория на НАСА преди 50 години.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР