Певецът Роби Уиламс се оказа сред евакуираните гости на хотела

...
Певецът Роби Уиламс се оказа сред евакуираните гости на хотела
Коментари Харесай

Шокиращо разкритие! Роби Уилямс се спасил на косъм от смъртта в горящия лондонски хотел

Певецът Роби Уиламс се оказа измежду евакуираните посетители на хотела Мандарин Ориентал, който пламтя през днешния ден в Лондон. Той бил настанен там, когато дружно с останалите се наложило да напусне.

Пожарът породи през вчерашния ден следобяд, а на място бяха изпратени над 100 огнеборци. По знамение не се стигна до човешки жертви.



Запис на един от гостите по време на евакуацията е съумял да прихване Роби Уилямс, който слиза по стълбите наедно с останалите, излиза на улицата и продължава по пътя си без никаква суматоха.

Към момента на евакуацията артистът бил облечен в състезателен екип с логото на Уницеф, а очите му били скрити с тъмни очила.



Роби Уилямс би трябвало да взе участие в благотворителен футболен мач в интерес на Уницеф. Други очевидци описват даже, че опитвал да ги окуражи по време на евакуацията и по никакъв метод не показвал, че е звезда от международна големина.



В горящия хотел е била настанена и друга звезда - австралийската актриса и певица Холи Валанс. Тя разяснява в Туитър трагичните моменти от пожара: " Направо е извънредно, хотелът се възпламени преди няколко минути, огънят се разнесе за секунди! "

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР