Певецът Миро сподели, че изминалата година е най-добрата му досега,

...
Певецът Миро сподели, че изминалата година е най-добрата му досега,
Коментари Харесай

Миро: Това е най-хубавата година за мен, защото се преборих с алкохолната зависимост

Певецът Миро показа, че миналата година е най-хубавата му до момента, тъй като е съумял да се пребори с алкохолна взаимозависимост.

Изминаващата година беше доста ползотворна за мен, тъй като се преборих със тази взаимозависимост от алкохола, сподели артистът.
„ Ти за какво си тук ” – новата ария на Койна и Миро с над 60 000 гледания за по-малко от 24 часа По-важното е обаче хората дали я усещат, сподели в предаването „ 120 минути ” Игор Марковски
Пиех общоприетоо като българите, в един миг аз като се изключи че пиех, когато съм ядосан, го правех и когато съм радостен, и когато съм печален. Думата взаимозависимост настава тогава, когато се освободиш от нея, сподели артистът.

Той е усетил сериозността на казуса си през януари тази година.

Снимка: bTV

" Прекарах една цяла нощ в молитва, тъй като ми беше доста зле поради проблем с алкохола, тъй като пих цяла нощ и си споделих, че не може по този метод и си споделих: Или загивам от това, тъй като този табиет ще се трансформира и към този момент ме характеризираше като персона, или ще се измъкна ", показа актьорът.

Той призна, че при него не е било обикновено, по време на присъединяване не е пиел, само че като е знаел, че му остават единствено 40 минути е започвал, а главното е било бира. Той призна, че освен твърдият алкохол може да повлия, само че и лекият, в случай че е в огромно количество.

Снимка: bTV

Методично пиех и това беше всекидневие, показа още артистът.

Работата е доста зле, когато започнеш да криеш от себе си количеството алкохол от себе си, методично си изхвърлях бутилките, в случай че ги бях събрал на едно място можеха да създадат една торба с бутилки, изпита и за 24 или 48 часа. А те са цялостни с отрова, която замъглява мисълта, показа артистът.

След молитвата към Бог, аз стопирах да пия и в този момент благодаря, че съм изтрезнял всеки ден, сподели още Миро.

Той съобщи, че споделя тази тежка история за борбата с алкохола, с цел да помогне на други хора в неговата обстановка. Той бе безапелационен, че не близва алкохол и не желае в никакъв случай да се връща към тази взаимозависимост.

Снимка: bTV

Новите коледни песни на Миро ще са публикувани по Коледа по интернет платформите, с цел да се слушат от всички, които обичат Рождество. Новият му албум ще се появи евентуално през януари в предпродажба.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР