Певецът Миро има шанс да е първият българин, стъпил на

...
Певецът Миро има шанс да е първият българин, стъпил на
Коментари Харесай

Певецът Миро: В България пандемията не се усеща толкова, но и хората не станаха по-добри

Певецът Миро има късмет да е първият българин, стъпил на Луната и едвам третият ни съотечественик, изхвърчал в Kосмоса. Да, шансът това да се случи е напълно най-малък, защото изпълнителят един от милионите хора, кандидатствали да летят до Луната дружно с японския милиардер Юсаку Маезава, само че той не губи вяра.

Миро беше в студиото на предаването 120 минути, с цел да показа по какъв начин му се е отразила пандемията, да приказва за албума си „ Мироглед “ и да опише повече за песента „ Дъждът “.

Снимка: bTV

Музикантът показа, че не всички песни в новия албум са оптимистични, само че всички дават отговор на възприятията му във връзка с разнообразни неща.

Специално за песента „ Дъждът “ той сподели, че музиката е на Благослав Атанасов от групата „ Hayes & Y “, която е доста известна във Англия и техни песни се въртят по BBC. Миро пък е основал текста.

За желанието си да иде на Луната Миро изясни, че една от фантазиите му е да види Земята от Космоса. Той е доста набожен и в съвършенството на Вселената намира доказателство за любовта на Бог.

Всъщност вярата и молитвата са му помогнали да преодолее алкохолизма си. Миро е намерил очакване в религията и в спорта, по тази причина в този момент стартира всеки ден с молитва и тренира пет дни в седмицата.

Снимка: instagram.com/miro.bg/

Той е благополучен, че в България резултатът от пандемията не се усеща толкоз мощно. Българите не са толкоз депресирани, колкото доста хора на запад, само че и не са станали по-добри поради обстановката, в която се намираме.

Самият Миро не счита, че създателите би трябвало да си намират оправдания в пандемията, с цел да не творят и не е спрял при всяка опция да прави и да извършва музика.

На уеб страницата може да прочетете повече за Миро:
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР