Певецът Филип Киркоров написа скандален пост в Instagram по повод

...
Певецът Филип Киркоров написа скандален пост в Instagram по повод
Коментари Харесай

Филип Киркоров със скандален пост към Зеленски: Зайче мое, имах късмет, че забраниха само песните ми!

Певецът Филип Киркоров написа абсурден пост в Instagram във връзка на наложените му наказания от президента на Украйна  Володимир Зеленски. Той влезе в листата дружно с режисьора Никита Михалков и още 117 съветски звезди, които намерено оправдават войната на Русия в Украйна и пазят режима в Путин в страната.

Припомняме, че преди няколко месеца роденият във Варна известен съветски артист бе поканен да взе участие в концерт на българския естраден дует " Ритон ". Новината провокира лавина от неодобрение и сериозни мнения, което стана мотив гостуването му да бъде анулирано, под предлог, че българският дует нямал опция да му заплати присъединяване.

Ето какво написа известният съветски естраден артист:

" Приемам поздравления от всички мои другари и познати за влизането в глобения лист (на лекар Гьобелс, водач на свободния свят, труженик на свободното слово - президентът Зеленски). Благодаря ви, че признахте моя гений, че признахте моята значителност и известност. Историята към този момент е припознала сходни " водачи ", които още през 45 година отидоха в различен свят, само че срещнаха своите почитатели след 80 години. Културата, песните, литературните творби, както тогава, а още повече в този момент, не могат да бъдат анулирани, време е да го разберете и приемете. Разбира се, полезностите на културата под украинския протекторат от дълго време са изчезнали в западноукраинските страни, които като деца се прехласват по звуците на флейтата на свирача от Хамелин. За страдание, този феномен на отказване на културата, както в творбата " Кралството на кривите огледала ", изкривява действителността и сходно на отхвърлянето на Салман Рушди, до смъртните наказания на братските територии в родината му, се възхвалява на Запад.

Моят остарял приятел и сътрудник на снимачната площадка прекалено много влезе в роля в един сюжет, който му беше изпратен оттатък океана, изпепели и него, и страната, която му беше поверена. Съжалявам го и него, и околните ми хора от Украйна, за жалост, фанатизирани хора, които са завладяли пропагандата и новинарския дневен ред, като не разрешават на хората да чуят техните родственици, другари и други различни отзиви и вести. Имах шанс, че забраниха  единствено песните ми -  - да, зайче мое, Зеленски ".

 post_kirkorov.jpg

Постът на Филип Киркоров е съпроводена от видеоклип към песента " Просто подари ", където една от функциите извършва самият Володимир Зеленски. На този декор звучат думите на песента: " Ще предизвикам целия свят на война. И ще се върна с победа ".

Превод: Faktor.bg
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР