Певецът Ар Кели, срещу когото са повдигнати обвинения за сексуални

...
Певецът Ар Кели, срещу когото са повдигнати обвинения за сексуални
Коментари Харесай

Ар Кели остава в затвора без право на освобождаване под гаранция

Певецът Ар Кели, против който са повдигнати обвинявания за полови закононарушения, остава в пандиза в Чикаго и няма право на освобождение под гаранция. Това реши във вторник федерален арбитър, откакто Ар Кели бе задържан в Чикаго предходната седмица, съобщи Асошиейтед прес.

Обвиненията против артиста включват детска порнография, секс с малолетни, трафик на хора, възпрепятстване на правораздаването.

Ар Кели е на 52 години. През февруари той бе упрекнат в Илинойс за 10 полови закононарушения с четири дами, три от които малолетни. Певецът не се призна за отговорен и беше освободен под гаранция. След това през май против него бяха повдигнати спомагателни обвинявания.

През 2008 година Ар Кели беше съден за детска порнография, само че бе оневинен.

В правосъдната зала изпълнителят бе облечен в оранжев комбинезон, а глезените му бяха оковани. Той не сподели нищо друго, с изключение на "да, сър ", когато съдията го попита дали схваща обвиняванията. Неговият юрист съобщи, че клиентът му не се признава за отговорен.

Обвинението твърди, че Ар Кели ще съставлява огромен риск, в случай че бъде освободен, изключително за малолетни лица, както и че има заплаха да избяга.

Най-известният шлагер на Ар Кели е "I Believe I Can Fly ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР