Певецът, актьор и любимец на жените Орлин Павлов се е

...
Певецът, актьор и любимец на жените Орлин Павлов се е
Коментари Харесай

Орлин Павлов с две жени на премиерата на новото си парче

Певецът, артист и любим на дамите Орлин Павлов се е забъркал с две дами по едно и също време. И двете са млади и красиви брюнетки, а страстите в любовния триъгълник бушуват с цялостна мощ. Той се появи и с двете на премиерата на новото си парче и видеоклип „ Още малко “ нощес в столичния клуб Ялта. Дори Орлин да е имал сходен опит в действителността, в тази ситуация става въпрос за новата му основна роля в суперпроекта „ Скъпи наследници “, в която героят му разпалва усеща в две от хубавиците в поредицата. Мащабната серийна продукция започва на 15 януари в ефира на bTV. Орлин Павлов влиза в ролята на прочут рисков състезател, завърнал се в родното си село след години живот в чужбина. В особено издигнато за плана село (Бели Вит) Орлин влиза в облика на Борис, който ще се сблъска с героите на Цветана Манева, Койна Русева, Филип Аврамов, Валентин Танев, Георги Кадурин, Димитър Баненкин, Искра Донова, Досьо Досев, Дарин Ангелов и доста други обичани лица от киното и театъра. В дълго чакания сериал ще блеснат и нови свежи звезди като Лорина Камбурова, Даяна Ханджиева, Петко Венелинов, Рая Пеева, както и посетител звезди от изкуството, спорта и шоубизнеса.

Сюжетът залага на конфликта сред модерното и корена, природата и града, напредъка и традициите, и ще се разгърне в драматично-комедийната история за едно грандиозно завещание, оставено на брат и сестра от татко им. За да го получат обаче, те, дружно с техните деца, родственици и другари, би трябвало да изпълнят и едно многозначително изискване – да изоставен града и да заживеят дружно на село.

„ Скъпи наследници е продукцията, която bTV поддържа с най-голямата по рода си инвестиция и ние ще променим телевизионния пейзаж в интерес на нашите фенове и консуматори. От 15 януари разширеният праймтайм на bTV стартира по-рано за феновете. Ще излъчваме „ Скъпи наследници “ всеки работен ден от 18 часа, като феновете ни ще видят 170 епизода през 2018 година! Ще сложим нови стандарти в това по какъв начин се основава и доставя кино за телевизия на българската аудитория “, разгласи изпълнителният шеф на bTV Media Group Флориан Скала.

На премиерата на видеоклипа към парчето „ Още малко “ на Орлин Павлов, който е с фрагменти от „ Скъпи наследници “, актьорите от сериала и управлението на bTV отпразнуваха дружно идния старт на сериала. Сериалът е плод на усилената работа на екипа на продукционнния екип на изпълнителния продуцент Михаил Менкаджиев, който има триумфи по целия свят, снимал е в това число и за Netflix.

Орлин изпя новата си ария онлайн, а в края на осъществяването към него се причисли и младата актриса Лорина Камбурова, която също е в основна роля в поредицата. Тримата с Орлин и Даяна Ханджиева оформят впечатляващ любовен триъгълник, който се вплита в историята на огромната фамилия и занапред ще се разпростира за тв аудиторията. Сериалът е със сюжет и облици, подобаващи за няколко генерации фенове. Поредицата е мултиплатформена и ще може да се гледа както на дребния екран, по този начин и в онлайн каналите на bTV - voyo и btvplus.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР