Певец и телевизионен водещ изразиха гледната си точка по повод

...
Певец и телевизионен водещ изразиха гледната си точка по повод
Коментари Харесай

Певец и журналист с тежки критики към Гешев

Певец и ефирен водещ показаха гледната си точка във връзка това, което се случва с Иван Гешев и в правосъдната система.



„ Виждам, че основният обвинител, който би трябвало да упреква, в този момент е в кръгова защита. Не знам по какъв начин става всичко това, само че в този момент него упрекват. Това, което виждам с просто око, е че да вземем за пример ясния палач на Милен Цветков не е в пандиза. Също видях, че са пуснали оня хулиган от Перник, синът на някакъв прокурор са го пуснали под домакински арест. Така че е доста зле работата откъм правосъдната промяна и мисля, че това ни е най-големият проблем. В правосъдната палата е казуса, не е в Народното събрание, а в правосъдната палата “, сподели за Нова нюз Васко Кръпката.



„ Оттам идва всичко. Ние, до момента в който в действителност нямаме правораздаване, а имаме кривосъдие в страната, нищо няма да се получи. На мен постоянно ми е доста смешно, някой като се изцепи, че България е правова страна. Ами по какъв начин да кажем, че е правова страна България, откакто в действителност виждаме, че има едно грубо разминаване сред тези думи и действителността “, съобщи Иво Танев.

„ Освен това основния прокурор, той се компрометира самия доста съществено, тъй като виждаме какво се случи. Две години тези, които го назначиха и го сложиха на този пост, той ги бранеше и това за всички е ясно. След това същите тези желаят да го смъкват. Той тогава не искаше имунитетите през тия две години на тези хора, на които трябваше да ги изиска и имаше потребност да им се отнеме имунитета. Тогава не го искаше, а в този момент го изиска на същите тези хора, тъй като те към този момент не го поддържат “, добави Танев.

„ Всеки ден споделя, че ще прави изказвания. Направи едно изказване, едно изявление, което беше необичайно. Гледах, внимавах доста, само че нищо не разбрах от това какво изнесе тогава. Някакви неща и от телефона си показваше, нищо не се разбра. Сега отиде в Страсбург, отрязаха го, от половин час на 15 минути. След това тук щеше да прави изказване, един ден и часът разгласи, само че се отхвърля. Малко като лъжливото овчарче става просто. Или да споделя, или да не споделя “, сподели още Иво Танев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР