Peugeot Sport обяви, че по време на тазгодишното издание на легендарното състезание

...
Peugeot Sport обяви, че по време на
тазгодишното издание на легендарното
състезание
Коментари Харесай

Новото лице на Peugeot Sport

Peugeot Sport разгласи, че по време на тазгодишното издание на легендарното състезание , компанията ще демонстирра за първи път новата си бранд еднаквост и ще разкрие нови детайлности за спортната си програма за Сезон 2022 на надпреварите за издръжливост FIA World Endurance Championship (FIA WEC), в които подразделението на Peugeot се завръща.

"Peugeot Sport отваря нова страница в своята история с създаването на нови спортни електрифицирани технологии, които са резултат от опита и техническите постижения на екипите ", разясняват от Peugeot Sport. "Предстоящите лансиране на 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED и завръщане в World Endurance Championship са значимите достижения на тяхната работа. Беше значимо нашата идентичност да символизира тази нова глава, на която Peugeot Sport се отдава със страст, мощ и професионализъм ".

"Представяме новата визуална идентичност за Peugeot Sport, отделена от червеното, което е обичаен цвят за спорта, и историческото синьо на Peugeot. Черният и криптонит цветовете поставят началото на нова епоха, такава на нова динамика ", допълват от Peugeot.

Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР