PEUGEOT обяви, че назначава технологичната творческа група Accenture Song“, за

...
PEUGEOT обяви, че назначава технологичната творческа група Accenture Song“, за
Коментари Харесай

PEUGEOT назначава „Accenture Song“ за своя глобална креативна агенция

PEUGEOT разгласи, че назначава софтуерната креативна група „ Accenture Song “, за своя световна креативна организация от януари 2024 година За да отговори на непрестанно разрастващите се потребности на потребителите и да поддържа своята упоритост да бъде водач в електрическите транспортни средства (EV) в Европа до 2025 година, PEUGEOT консолидира всички свои световни рекламни връзки в Европа, Близкия изток-Африка, Южна Америка, Мексико и Азиатско-тихоокеанския район в „ Accenture Song “.

Като най-примамливата автомобилна марка на Франция, Peugeot, която е част от мултинационалния производител на коли Stellantis, има неповторима история за описване - такава, която е проектирана в бъдещето. „ Accenture Song “ е претрупан със задачата да помогне за възстановяване на познаваемостта и привлекателността на марката и нейната необятна гама EV за нова по-млада, световна публика с изобретателни връзки във всички канали. Първата акция ще бъде цялостно 360 градусово интегрирано показване на напълно новия електрически Fastback SUV E-3008 при започване на 2024 година Тя ще бъде последвана от акции за новия E-5008 и идващите модели на марката.

„ Accenture Song “ дава на PEUGEOT централизиран, световно изпълняван и основан на технологии и данни действен модел, който дава креативност от международна класа, с цел да свърже марката с нейната публика.

PHIL YORK, РЪКОВОДИТЕЛ НА PEUGEOT МАРКЕТИНГ И КОМУНИКАЦИИ: „ През последните няколко години станахме очевидци на трагични и бързо разрастващи се промени в автомобилната промишленост и упованията на клиентите. Този бърз ритъм на смяна изисква смели мислители и ние сме разчувствани да си партнираме с “Accenture Song, ” с цел да ни помогне в нашето пътешестване на промяна в 100% електрическа марка, която слага нови примери за привлекателен дизайн, наслаждение от шофирането и технологии. “

DAVID DROGA, ГЛАВЕН ИЗПЪЛНИТЕЛЕН ДИРЕКТОР, “ACCENTURE SONG ”: „ Заедно PEUGEOT и Accenture Song се стремят да създадат нещо ново и друго. PEUGEOT има вълнуваща опция в електрическата категория да дефинира своите артикули и услуги с характерен и човешки метод, прочувствено свързвайки се с ново потомство водачи. Вярвам, че нашият софтуерно задвижван изобретателно насочен модел – който се подхранва от нашата групова упоритост – ще поддържа PEUGEOT във визията да се превърнем в същинска компания за софтуерна подвижност. “

*Източник: www.peugeot.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР