Peugeot и Lego организират състезание в Рюселсхайм в което петима

...
Peugeot и Lego организират състезание в Рюселсхайм в което петима
Коментари Харесай

Състезание по конструиране на Peugeot с Lego

Peugeot и Lego провеждат съревнование в Рюселсхайм в което петима кандидати ще се състезават против специалист по конструиране на Lego в " хипербитка ". Задачата има и премия - който построи „ Lego Technic “ Peugeot 9X8 24H Le Mans Hybrid Hypercar най-бързо, ще завоюва пътешестване до Peugeot Ocean Trophy в Гърция.

За 100-годишнината от 24-те часа на LeMans, екипът на Peugeot TotalEnergies, дружно с дизайнерския екип на групата Lego, построиха прецизна имитация в мащаб 11:1 на хиперавтомобила единствено за 24 часа и я пуснаха на пазара през юни 2023 година

Сътрудничеството сред Peugeot и Lego към този момент навлиза в идващия кръг - в Hyperbattle на 28 февруари 2024 година общо шестима играчи - строителен специалист и петима определени претенденти - ще се състезават един против различен на шест маси и ще изградят Lego хиперавтомобил за лимитирано време. Скоростта е решаваща - след два часа играчът, който е най-назад, се отстрани, тъй че след пет часа двама финалисти се състезават във край. За още по-голяма тръпка всеки състезател получава по два жокера, които затрудняват играта за другите претенденти и улесняват него.

Тук се включва и общността, която взема решение посредством гласоподаване кой от двата авансово определени жокера да се употребява. Концепцията и акцията за Hyperbattle са създадени от Leo Burnett Frankfurt. Събитието ще бъде съпроводено от телевизионната водеща Яна Азизи и ще бъде излъчено за почитателите в няколко излъчвания онлайн в обществените мрежи на Peugeot и Lego.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР