Петя Дикова много внимава да не повреди бебето си, видяха

...
Петя Дикова много внимава да не повреди бебето си, видяха
Коментари Харесай

Петя Дикова в паника! Вижте какво й причинява бебето

Петя Дикова доста внимава да не повреди бебето си, видяха през обективите си папараците на „ Уикенд ”. Бременната водеща на „ Култ ” крачи бавно-бавно по заледените и хлъзгави софийски тротоари, тъй като не желае да падне и да контузи зародиша в утробата си. Заченалата за сефте 34-годишна дъщеря на Сашо Диков и Аня Пенчева към момента няма подут стомах, само че придвижванията й са тромави като на мечка.

Онзи ден Пипи излезе от постройката на Би Ти Ви тъкмо в 12.00 ч. Тя говореше по телефона с приятеля си – поета Илиян Любомиров, и с усмивка на разположение му обясняваше, че е усетила по какъв начин бебето рита под пъпа й. Към ресторанта, в който щеше да обядва, първескинята вървеше със скоростта на немощна бабичка. Тя забързваше ход единствено на местата, на които снегът беше добре изчистен от тротоарната настилка.

С едната си ръка Петя държеше джиесема си, а другата бе мушнала в джоба на топлото си кожухче и през подплатата милваше корема си. Вместо дамска чанта на лакътя й висеше розова пазарска торба, от която се набиваше на очи логото на компанията за долни дрехи „ Виктория Сикрет ”.

Както е известно, водещата на „ Култ ” е бременна с момченце. По гледище на бъдещия баща при раждането си бебето ще получи името Александър. Така мъникът хем ще носи първата буквичка на баба си Аня, хем ще е кръстен на дядо си – хлевоустия състезателен и политически публицист Сашо Диков.
Злите езици настояват, че Илиян Любомиров избрал това име за сина си, тъй като желал да се подмаже на тъста и тъщата си. Поетът имал огромен почит от актрисата и Стажанта, настояват хора от обкръжението му.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР