Петролен танкер някога в центъра на криза между Иран и

...
Петролен танкер някога в центъра на криза между Иран и
Коментари Харесай

„Неупълномощени“ мъже във военно облекло превземат спорния петролен танкер в Оманския залив — един ден след като бунтовниците хуси атакуват с пълномащабна атака с дрон, ракета

Петролен танкер в миналото в центъра на рецесия сред Иран и Съединените щати бяха качени в Оманския залив от " неупълномощени " хора във военни униформи рано в четвъртък сутринта, предизвести консултантска група, ръководена от английските военни и частна охранителна компания.

Детайлите останаха неразбираеми по отношение на това, което явно беше последното задържане на кораб в напрегнатите водни пътища на Близкия изток.

Въпреки това съмнението незабавно падна върху Иран, защото корабът в миналото е бил прочут като Suez Rajan и е взел участие в едногодишен спор, който в последна сметка докара до конфискацията на 1 милион барела ирански недопечен нефт на него от Министерството на правораздаването на Съединени американски щати.

Очевидното изземване също идва след седмици на офанзиви от йеменските бунтовници хути, подкрепяни от Иран, против кораби в Червено море, включително най-големия им бараж с дронове и ракети изстрелян късно във вторник.

Това увеличи риска от вероятни ответни удари от водени от Съединени американски щати сили...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР