Петричката бизнесдама Цветелина Бишарова сложи ръка на фирмата на бившия

...
Петричката бизнесдама Цветелина Бишарова сложи ръка на фирмата на бившия
Коментари Харесай

Наша бизнесдама сложи ръка на фирмата на гръцки предприемач заради неплатена издръжка на детето им

Петричката бизнесдама Цветелина Бишарова постави ръка на компанията на някогашния си мъж и татко на детето ѝ, атрактивният гръцки предприемач Илияс Гумас. Бишарова наложи запор на сметките на компанията му " Хоум Софа ", занимаваща се с произвеждане и търговия с мебели, съобщи struma.com. Частен арбитър реализатор блокира сметките на компанията поради неплатена прехрана на щерка им Елена в размер на към 38 000 лв., ведно с лихвите, събрани от години. Гъркът и Бишарова бяха бизнеспартньори с години, с помощта на нея той стъпи в региона, само че връзката им се разпадна, поради честите залитания на Гумас по знойни мадами от Сандански и Благоевград.

Разделиха се и гъркът стартира да прави номера на някогашната си половинка, направи опит за вземе компанията, да притегли служащите и, по този начин, че Бишарова да остане без прехранване. Тя обаче съумя да се изправи на крайници и сега се радва на бизнес триумф с мебелите си, станали известни освен у нас, само че и в Европа.

Гумас не е плащал прехрана на щерка им от години. Въпреки многократните напомняния на Бишарова, предприемачът не изпълнявал отредените му от съда задължения към детето им. Бишарова заведе дело и резултатът е 38 000 лв., които би трябвало да бъдат изплатени неотложно. А до момента в който " таткото за образец " откри парите, сметките на компанията му ще останат блокирани. Припомняме, че поради неуредени взаимоотношения евентуално, незнайни досега, възпламениха две коли на гъркът в Петрич. Колите изгоряха като факли пред дома му. Последваха низ от неприятности за Илияс Гумас, който развива успореден бизнес с мебели.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР