Петра Квитова стартира годината по разочароващ начин и до този

...
Петра Квитова стартира годината по разочароващ начин и до този
Коментари Харесай

Дубай: Квитова разгроми Джорджи, Гоф отстъпи в американски сблъсък

Петра Квитова започва годината по разочароващ метод и до този миг не е съумяла да запише две поредни победи, макар че взе присъединяване на цели 4 шампионата. Днес обаче чехкинята впечатли с представянето си на WTA 500 конкуренцията в Дубай, където започва с победен триумф над международната №29 Камила Джорджи, отпускайки едвам два гейма, с цел да затвори срещата в своя изгода с 6:2 6:0. Така тя си подсигурява място във втория стадий и ще чака победителката от дуела сред топ поставената Арина Сабаленка и Марта Костюк.

Още през цялото време на мача Квитова бе тази, която диктуваше събитията на корта и бе изцяло безгрешна от главната линия, до момента в който неточностите от ракетата на нейната съперничка не спираха да се множат. Всичко това се отрази и на резултата, защото чехкинята небрежно се снабди с задатък от два пробива, които я приближиха на крачка от крайния триумф.

Доминацията на двукратната шампионка от Уимбълдън продължи и във втората част, където Джорджи просто не можеше да откри метод да парира съвършено построените офанзиви на противничката си, а краят на дуела бе единствено въпрос на време.

Flawless from Petra
Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР