Петото издание на конгреса за електронна търговия eCommCongress ще се

...
Петото издание на конгреса за електронна търговия eCommCongress ще се
Коментари Харесай

Петото издание на eCommCongress e на 19 април 2019 г.

Петото издание на конгреса за електронна търговия eCommCongress ще се организира на 19 април 2019 година в Sofia Event Center. Най-мащабното събитие за онлайн продажби ще събере още веднъж представителите на сектора, с цел да обсъдят последните трендове и особености на цифровата търговия.
Лекторите ще показват тематики като нови благоприятни условия за ръководство на процесите в фирмите продаващи онлайн. Новата Наредба Н-18 засягаща съвсем всички бизнеси ще бъде разисквана, наред със препоръки за правни и счетоводни въпроси за онлайн търговци. В панелите ще се дискутира и какво да се направи, с цел да се персонализира потребителското държание по този начин, че да приключи с сполучлив край, по какъв начин да се набират нови клиенти и други
За поредна година ноу-хау ще споделят притежатели на онлайн магазини посредством своите образци от практиката. В панелите ще бъде показано и по какъв начин са съумели да развият своя бизнес до равнище, в което продажбите са ежедневни освен на българския, само че и на международните пазари.
еCommCongress още веднъж ще притегля посетителите и с експо частта, където ще могат да се тестват другите канали за постигане на купувачите, нови форми на разплащане за улеснение и забързване на периода за привършване на покупката. На място ще се показват и платформи на разработчици на онлайн магазини и спедиция.

Билетите са към този момент в продажба.
Актуална информация за събитието и лекторите може да откриете в формалният уебсайт на събитието тук .
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР