Петокласникът, който удари учителка в царевското СУ Н. Й. Вапцаров“,

...
Петокласникът, който удари учителка в царевското СУ Н. Й. Вапцаров“,
Коментари Харесай

Репортерка на Нова: Бащата на петокласника, който удари учителка, ми каза: Ако иска да ходи на училище, ако иска да пасе овце

Петокласникът, който удари учителка в царевското СУ „ Н. Й. Вапцаров “, е бил доста проблематично дете. Това разкриха преподаватели и родители на деца от школото. Класната му ръководителка госпожа Катя Панайотова описа в ефира на " Нова телевизия ", че той непрекъснато създавал проблеми.

" Николай Борисов има 180 неоснователни отсъствия и съвсем ежедневни неприятни прояви по отношение на своите съученици и учители. Обикновено става дума за побой, обиди, душевен тормоз, проваля дисциплината. Почти всекидневно аз съм викана в часовете на класа, с цел да му насочвам забележки или да крещя защитата. Никаква смяна няма след многото срещи с детска педагогическа стая и други ", сподели Панайотова в ефира на " Нова телевизия ".



Ударената учителка Калина Коева е била заместител за 4-5 дни, тя е пенсиониран учител. Случката с шамара е  в час по български от 18 януари. Ученикът към този момент е изключен.



" Детето се държеше недисциплинирано, помолих го да напусне, по-късно повиках и защитата. Обожавам всички деца, тъй че в никакъв случай не бих предизвикала някого ", изясни учителката.

Репортеркаа на " Нова " Цеца Алексова пък разкри, че се е свързала с бащата на детето и го е поканила да гостува при включването в утринния блок през днешния ден, само че той е отказал изрично. " Точните му думи за детето бяха: " Ако желае да върви на учебно заведение, в случай че желае да пасе овцете ", разкри Алексова.

Родители на други възпитаници описаха в ефира, че има непрестанно недоволство от това дете - постоянно дразнене, опипване, обарване и какво ли още не.

От учебното заведение разкриха пък разкриха, че преди време фамилията е изгубило дома си и в школото, по концепция на възпитаници и преподаватели, са организирали благотворителна акция, с цел да оказват помощ.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР