Петнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което

...
Петнадесетото издание на Специализираното изложение за земеделие БАТА АГРО, което
Коментари Харесай

197 фирми ще участват в 15-ото Специализирано изложение за земеделие БАТА АГРО през 2023 година

Петнадесетото издание на Специализираното ревю за земеделие БАТА АГРО, което се провежда от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще показа 197 компании на повече от 34 000 кв.м. чиста изложбена повърхност. Форумът ще се организира от 15 до 19 май 2023 година на Летище Стара Загора.

с показване на фирмите-изложители към този момент е оповестен в уеб страницата на БАТА АГРО. Тази година с изключение на обичайното присъединяване на български компании и производители от Европа, в ревюто ще се показват и компании от Китай, Индия и Аржентина. Посетителите на БАТА АГРО ще видят формалните вносители на земеделска техника, които съставляват едни най-големите световноизвестни софтуерни марки. Наред с тях са и десетки компании от агросектора, предлагащи напоителни системи, аварийни елементи, принадлежности и други, както и браншовете, с които земеделието взаимодейства – консултантки услуги, финансови и банкови институции, автомобилната промишленост, едра строителна техника и други. Важна част от ревюто са и компаниите, които оферират семена, торове и препарати. Те ще имат огромно присъединяване с опитни полета с посеви, които за БАТА АГРО 2023 са обособени в самостоятелна зона наоколо до входа на ревюто.

Отличителното преимущество на агрофорума да се организира навън и тази година ще даде опция за демонстрации. Земеделските производители ще могат да видят интервенциите на машините в действителни, полеви условия, както и да създадат тест драйв.

Кооперация „ Хранкооп “. На него гостите и посетителите на ревюто ще могат да закупят непосредствено от производителите сезонни плодове и зеленчуци, артикули от краве, козе, биволско и овче мляко, ядкови млека и сирена, самун с мая, мед и пчелни артикули, цветя и разсади на билки и подправки, сокове, сиропи и конфитюри, печива и кафе, занаятчийски произведения, вино и други.

Посещението на ревюто е гратис, само че е нужна регистрация – авансово в или на място в дните на ревюто. Работното време е от 09:00 до 18:00 часа, като единствено в последния ден, 19 май, е до 14:00 часа.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР