Петнадесетият кръг от футболната ни efbet Лига започна вчера с

...
Петнадесетият кръг от футболната ни efbet Лига започна вчера с
Коментари Харесай

Черно море и ЦСКА 1948 с важни домакинства

Петнадесетият кръг от футболната ни efbet Лига стартира през вчерашния ден с успеха на Етър над Ботев (Враца) с 2:1 във Велико Търново, а през днешния ден продължава с 3 срещи.

В първата от тях пловдивският Ботев е хазаин на Локомотив (София), до момента в който във втората Черно море ще опита да превземе върха в конфликта си с Пирин (Благоевград) на „ Тича “.

Днешната стратегия приключва с посещение на водача Локомотив (Пловдив) на ЦСКА 1948 в Бистрица.

ДНЕС, 15:00, ЧЕРНО МОРЕ – ПИРИН (БЛАГОЕВГРАД)

Черно море стартира сезона с клубен връх за най-хубав старт в елита, само че в последните 3 кръга не стигна до триумфа и в този момент ще опитва да се върне на победния път. „ Моряците “ на Илиан Илиев позволиха проваляне с 1:0 от Левски през уикенда, а преди този момент направиха 2:2 с Локомотив Пловдив и 0:0 с Локомотив София, с цел да навлязат в най-лошата си серия от началото на шампионата. „ Орлетата “ от своя страна също не са вкусвали успеха от три кръга. При тях обстановката обаче е надалеч по-тежка, тъй като са в долната половина на класирането и при още един неуспех биха могли да стъпят и на дъното.

ПРОГНОЗА: Атанас Илиев да вкара гол



ДНЕС, 17:30 ЧАСА, ЦСКА 1948 – ЛОКОМОТИВ (ПЛОВДИВ)

Лидерът Локомотив (Пловдив) гостува на ЦСКА 1948 в Бистрица. „ Смърфовете “ са първи с актив от 30 точки, само че са в серия от 4 мача без триумф.Те позволиха изненадващо проваляне с 1:2 от Берое в предходния кръг и ще се опитат да се върнат на пътя на успеха през днешния ден. Домакините от ЦСКА 1948 са 7-и с 22 точки. Бронзовите медалисти от предишния шампионат са в серия от 5 срещи без проваляне, която ще опитат да продължат. Последният мач сред двата тима, състоял се в края на предишния сезон, завърши без победител - 0:0.

ПРОГНОЗА:    1


Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР