Петкратният олимпийски шампион по биатлон Мартен Фуркад, който в събота

...
Петкратният олимпийски шампион по биатлон Мартен Фуркад, който в събота
Коментари Харесай

Мартен Фуркад благодари на младия руски биатлонист Карим Халили

Петкратният олимпийски първенец по биатлон Мартен Фуркад, който в събота постави завършек на блястящата си кариера, отговори на обява на руснака Карим Халили в в обществената мрежа " Инстаграм ".
 Григор Димитров не стопира да тренира
Григор Димитров не стопира да тренира

Гришо е в Индиън Уелс, където се приготвя под управлението на Крис Гро

31-годишният французин завоюва в събота последната си победа в преследването на 12.5 км от Световната купа в Контиолахти, само че не съумя да грабне за осми път в кариерата си Големия бистър глобус, като изостана единствено с две точки от първенеца Йоханес Тинхес Бьо от Норвегия.

" 14 март 2010 година в Контиолахти. Ти за първи път печелиш старт от Световната купа, а аз съм едно нормално 11-годишно момче, почитател на биатлона ", написа Халили в профила си в " Инстаграм " и разгласява тяхна обща фотография след надпреварата.

" От този ден изминаха 10 години. Сега на 14 март 2020 година, още веднъж в Контиолахти. Ти към този момент стана легенда в международния биатлон, а аз съм новобранец в съветския народен тим. Състезавахме се на една писта. Ти победи, а аз се класирах 25-и. Научил съм доста от теб. Мартен, благодаря ти за всичко, което си направил за биатлона. Съжалявам единствено за това, че не съумях да те победя ", показа съветският биатлонист.

" Невероятна история! Пожелавам ти всичко най-хубаво ", отговори Фуркад на обявата на Халили.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР