Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо не смята да

...
Петкратният носител на Златната топка Кристиано Роналдо не смята да
Коментари Харесай

Кристиано Роналдо тренира на базата на Реал

Петкратният притежател на " Златната топка " Кристиано Роналдо не счита да се отдава на отмора след присъединяване си на Световното състезание в Катар. Само четири дни след отпадането на Португалия от Мондиала огромната звезда на " мореплавателите " още веднъж тренира. И то на място, което бе негов дом в продължение на девет години.

Испанските медии осведомят, че Кристиано тази заран е провел подготовка на клубната база на Реал Мадрид " Валдебебас ". Роналдо е получил позволение за това от клубното управление, като той е упражнявал самостоятелно на друг терен от този, на който Карло Анчелоти е провеждал днешното занятие на играчите от първия състав на " белите ".

Присъствието на Роналдо е било изненада за мнозина, само че то няма нищо общо нито със завръщане в Реал, нито с възможен трансфер в Атлетико, за какъвто се спекулираше също преди време. Бившият състезател на Манчестър Юнайтед просто желае да бъде в съвършена форма за новия си клуб, към който би трябвало да се причисли пред януари. Все още обаче никой не е знае кой ще е той.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР