Петият в световната ранглиста по тенис Александер Зверев ще участва

...
Петият в световната ранглиста по тенис Александер Зверев ще участва
Коментари Харесай

Зверев се присъедини към Димитров на турнира в Ротердам

Петият в международната класация по тенис Александер Зверев ще взе участие на шампионата в зала от категория „ АТР 500 “ в Ротердам следващата година. Това оповестиха уредниците за БНР.

Състезанието е от 9 до 17 февруари 2019 година. В зала „ Ахой “ ще играе и Григор Димитров, който стигна до финала през този сезон.

Освен българина присъединяване си са удостоверили досега имена като Марин Чилич, Кей Нишикори, Стефанос Циципас и Ник Кириос. Скоро се чака и решението на двукратния първенец в конкуренцията Роджър Федерер.

„ Александер е най-обещаващият тенисист от своето потомство. Той е единствено на 21 години, само че повече от година е в топ 10 на класацията на АТР. За мен е единствено въпрос на време Зверев да стане номер едно в света “, съобщи шефът на шампионата Рихард Крайчек във връзка германеца от съветски генезис.

Въпреки нежната си възраст Саша следващата година ще запише петото си присъединяване в Ротердам. За първи път той игра в Холандия на 17 години, когато получи „ уайлд кард “ от Крайчек.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР