Петимата приятели разбират истината за „Килерът“ и опасностите, които крие,

...
Петимата приятели разбират истината за „Килерът“ и опасностите, които крие,
Коментари Харесай

Истината за „Килерът“ в новия епизод във Vbox7.com

Петимата другари схващат истината за „ Килерът “ и заплахите, които крие, а Николета попада в плен на Боян. Каква е цената на безграничната мистична мощ, разберете в новия епизод на сериала първо във Vbox7.com

Деница става жертва на „ Килерът “ и пази свръхестествените си качества в загадка. В опит да разбере какво се случва, Мартин организира сериозен диалог с нея. В кого е влюбен Мартин и за какво Дени трансформира отношението си към Зара, вижте първо във Vbox7.com.

ВИЖТЕ ВСИЧКИ ГЕРОИ ОТ „ КИЛЕРЪТ “ В НАШАТА ГАЛЕРИЯ

Въпреки предизвестията на притежателя на хижата, петимата другари вземат решение да останат още няколко дни. Боян им разкрива същинската история на „ Килерът “ и поучава приятелите да седят надалеч от заплахите, които крие. След като се измъкна от прегръдката на гибелта и омаян от силата, която крие килерът, Калоян е още по-сигурен в решението си да остане.

Николета е привлечена от безмълвния и тайнствен Боян. Забелязвайки благосклонностите на Ники, Зара прави всичко допустимо да я държи надалеч от него, само че не съумява. Докато Зара се пробва да защищити Ники, Марти е на косъм да попадне в ръцете на Глория.

Коя ще бъде новата жертва на тайната стая? Кой от компанията стои в основата на любовен триъгълник? Какво ще се случи сред Николета и Боян? Отговорите се крият в новия епизод на „ Килерът “ единствено във Vbox7.com

За още вести към „ Килерът “, следете Фейсбук страницата на сериала.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР