Петима задържани за производство и търговия с наркотици от служители

...
Петима задържани за производство и търговия с наркотици от служители
Коментари Харесай

Разкриха нива с марихуана и сушилня за дрога край Асеновград, петима са арестувани

Петима арестувани за произвеждане и търговия с опиати от чиновници на районно управление (на МВР) Асеновград, оповестиха от ОДМВР-Пловдив.

Нива с марихуана и сушилно помещение за последващата и обработка са разкрили в хода на спецакция по линия "Наркоразпространение " чиновници на районно управление (на МВР) Асеновград и "Специализирани полицейски сили ".



В землището на ловно стопанство "Кормисош " наоколо до околност "Вировете " била открита равнища със 78 бр. добре гледани растения марихуана с друга височина.

В сграда до равнищата проверяващите разкрили сушилно помещение, в което били подготвене за сушене близо 3 кг марихуана, железна мелница и туба бензин.



При последвали процесяуално – следствени дейности ил претърсен и адрес на територията на асеновградското село Горнослав. В парцела са открити чували и чанти с нарязан тютюн, 11 стръка марихуана и същото количество преди малко обрани съцветия, готови за сушене.



Във връзка със случая петима души са с повдигнати обвинявания от Окръжна прокуратура Пловдив поради развъждане и владение на марихуана за разпространяване.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР