Петима ученици от Основното училище "Христо Ботев" във врачанското село

...
Петима ученици от Основното училище "Христо Ботев" във врачанското село
Коментари Харесай

Петима ученици от с. Крушовица получиха стипендии за развитие на талантите им

Петима възпитаници от Основното учебно заведение "Христо Ботев " във врачанското село Крушовица получиха стипендии, с които да се подкрепи образованието и развиването на гениите им. Те завоюваха конкурс за детска рисунка и есе на тематика "Най-добрият човек, който познавам ", заяви пресцентърът на Министерството на образованието и науката.

Заместник-министърът на образованието и науката Деница Сачева е декларирала, че ще се радва, в случай че учениците схващат учебното заведение като място, в което ще получават благоприятни условия да осъществят своите фантазии и да са свободни да се занимават с това, което ги въодушевява.

Тя е показала, че Министерството на образованието и науката работи за основаване на всички места на подобаващи условия за развиването на учебните заведения като средища за израстването на положителни жители и сполучливи хора.
Първокласничката Валерия Накова, третокласникът Ивалин Иванов, четвъртокласникът Антон Илиев, петокласничката Силвия Маринова и шестокласникът Илиан Алексиев ще получават по 50 лева месечно до края на образователната година. В състезанието са се присъединили 20 възпитаници от учебното заведение.

Раздадени са били и три поощрителни награди. Всички стипендии са обезпечени от някогашния ученик на учебното заведение в село Крушовица - Александър Миланов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР