Петима шофьори извършили престъпления са засечени от пътните полицаи за

...
Петима шофьори извършили престъпления са засечени от пътните полицаи за
Коментари Харесай

Арестуваха петима шофьори за тежки прегрешения

Петима водачи направили закононарушения са засечени от пътните служители на реда за времето от петък до през днешния ден, оповестяват от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи.

В петък вечерта на улица в пазарджишкото село Црънча автопатрул на бранш „ Пътна полиция “ спрял за инспекция лек автомобил „ Опел “ без регистрационни табели. Оказало се, че зад кормилото е неправоспособния Л.П. – 47г. от същото село. Мъжът е тестван с дрегер, като тестът отчела 2.28 промила централизация на алкохол.

В дребните часове на събота 24-годишният А.Т. от село Драгор пътувал с „ Форд “-а си към близкото село Крали Марко. Младият мъж изгубил ръководство над возилото и се озовал в канавката. На мястото дошъл автопатрул на „ Пътна полиция “, който подложил лидера на тест с дрегер. Уредът отчел 1.32 промила.

В събота към 19.30ч. на улица в село Пищигово 36-годишният гражданин на селото Е.Х. при разминаване с каруца се блъснал в конския впряг, а от там се спрял в крайпътно дърво. Причината за случая се корени във обстоятелството, че мъжът карал с 1.85 промила централизация на алкохол.

На улица във велинградското село Драгиново екип на РУ-Велинград засякъл мотоциклетиста М.К.- 49г. от същото село. Той препускал по улиците с мотоциклет без регистрационни табели.

52-годишният Д.С. от панагюрското село Бъта пък управлявал „ Фиат “ с непознати табели.

Спрямо всички водачи са формирани бързи полицейски производства.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР