Петима са ранени след верижната катастрофа на АМ Тракия край

...
Петима са ранени след верижната катастрофа на АМ Тракия край
Коментари Харесай

​Петима са ранени след верижната катастрофа на АМ Тракия край Ихтиман

Петима са ранени след верижната злополука на Автомагистрала " Тракия " край Ихтиман. Трима от ранените са настанени в болница, единият е с контузия на главата. 7 коли са се блъснали поради понижена видимост. В Района гори бунище и поради дима и мъглата се е стигнало до случая, сподели шефът на " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " основен комисар Николай Николов на ексклузивен бригинг.

Движението в региона се възстановява. Главен комисар Николов прикани водачите да съблюдават рестриктивните мерки.

Сметището още гори и видимостта е затруднено. Горенето се дължи на процеси на изгниване и вследствие на самозапалване. То не е работещо.

Кметът на Ихтиман сподели, че още през вчерашния ден е задейства проект за пожари и че сметището е било потушено още през вчерашния ден. Има много хора, които събират боклуци и може и те да са предизвикали пожара, добави той.
 Задимяване и мъгла провокираха верижна злополука край Ихтиман по Автомагистрала Задимяване и мъгла провокираха верижна злополука край Ихтиман по Автомагистрала "Тракия "
Верижна злополука поради понижена видимост на Автомагистрала "Тракия. Има 4-ма потърпевши, всички са изпратени в софийски лечебни заведения, сподели пред Българска национална телевизия завеждащият доктор...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР