Петгодишен автомобилист бе спрян на магистрала в щата Юта, докато

...
Петгодишен автомобилист бе спрян на магистрала в щата Юта, докато
Коментари Харесай

Пътен полицай спря автомобил, шофиран от 5-годишно момче

Петгодишен автомобилист бе спрян на автомагистрала в щата Юта, до момента в който бил зад воляна на фамилната кола и пътувал за Калифорния, на хиляди километри от вкъщи си, с цел да си купи ламборгини, оповестиха международните осведомителни организации, представени от Българска телеграфна агенция.

Според пътната полиция в Юта, момчето тръгнало от у дома, откакто се скарало с майка си, която отказала да му купи скъпия италиански състезателен автомобил на фантазиите му. " То решило да вземе нещата в своите ръце и да посети Калифорния, с цел да купи колата ", се споделя в оповестено в Туитър официално съобщение на полицията. " В портфейла му обаче имаше единствено 3 $. "

В публикувано от полицията видео се вижда по какъв начин караният от детето автомобил е изпреварван от коли и камиони на пътя. След това автомобилът отбил вляво и спрял, когато пътният служител на реда Рик Морган задействал сирената на полицейската си кола.

" Когато служител на реда Морган доближил предната врата на спрелия пред него автомобил, се учудил, че не вижда главата на водача ", се отбелязва в официалното съобщение.

Момчето, чиято идентичност не се оповестява, минало 3-4 километра със фамилния автомобил, преди той да бъде спрян. За благополучие не се е стигнало до пътен случай.

" Детето било оставено под надзора на възрастен член на фамилията. Той обаче задремал и момчето взело ключовете за автомобила ", разясниха от полицията. /БТА
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР