Петел следи какво се случва с откритите незаконно погребани хора

...
Петел следи какво се случва с откритите незаконно погребани хора
Коментари Харесай

Издирват още незаконно погребани тела край Клисура

" Петел " следи какво се случва с откритите нелегално заровени хора край наше село.

Продължава следствието на схемата с противозаконни погребения в региона на Клисура. Криминалисти работят по установяването на самоличността на към този момент откритите тела. В понеделник полицията откри нови 6 натрупа, които са заровени в местността, с което общо броят на телата става 13.

От Прокуратурата оповестиха, че всекидневно получават сигнали от близки на умряли хора, които не съумяват да ги откриват в регистрите.

Основен обвинен по случая е притежател на траурна организация. Според информацията 51-годишният мъж е правил противозаконни погребения, вместо кремация. Георги Eнев, е с мярка непрекъснат арест.  

Камелия Димитрова е кметски наместник на Клисура. Тя описа за Нова Тв, че Енев е имал чиновник, който е вършел черната работа – копаел дупки за телата. Самият той насочвал служителите на реда при следствените дейности. Местен гражданин й се оплакал, че виждал кучета да разнасят огромни кости в региона. Оказало се, че става въпрос за човешки остатъци. С кметския наместник се свързала и жена от Клисура, чиято майка преди години е трябвало да бъде кремирана точно от арестувания по случая Георги Енев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР