Петър Рачков, брат на популярния комедиен актьор Димитър Рачков, отново

...
Петър Рачков, брат на популярния комедиен актьор Димитър Рачков, отново
Коментари Харесай

Рачков дал луди пари да вкара брат си в клиника за лечение на зависимости

 Петър Рачков, брат на известния комедиен артист Димитър Рачков, още веднъж е зад решетките. 

В средата на март Петър бе задържан край село Джебел, откакто се опита да избяга от полицейски патрул. При маневрата се блъсна в служебната кола на ченгетата. При задържането служителите на реда са открили осем топчета опиат амфетамин, които Петър хвърлил от колата, с която се придвижвал.

Братът на Рачков отказал да бъде тестван за опиати, тестът му за алкохол била негативна. Според показанията на чиновниците на реда, той бил очевидно несъответстващ, явно по действието на опиатите. Подобно нарушаване се санкционира със затвор до 3 години и действително Петър може дейно да влезе в пандиза, защото има солидно престъпно досие.

Според осведомени брат му платил огромна сума, с цел да го вкара клиника за лечение на зависимости, където е трябвало да изкара цялостен курс от 9 месеца. Той обаче избягала едвам на третия месец. В Бургас е обществена загадка, че Петър злоупотребява с дрогата и че самичък създава синтетични опиати, които пласира в морския град.

Срещу него са водени каузи за търговия и произвеждане на опиати, за разпространение на подправени пари. Шофьорската му брошура е отнета от дълго време. В Бургас съжаляват артиста и майка му, които от години търпят безобразията на Петър. Актьорът признава, че това е огромната му болежка, пише  " Минаха години ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР